Menu przygotował Szef Kuchni Robert Koczwara
Nasze menu ma na celu przenieść gości w podróż. Podróż zmysłów i kubków smakowych, tworząca finalnie niepowtarzalne doświadczenie.
Jedną z naszych specjalności jest sezonowana wołowina, przygotowywana na grillu opalanym węglem drzewnym. Serwujemy wyjątkowy stek po florencku, a sekret bistecca alla fiorentina tkwi w wyjątkowym sposobie cięcia mięsa i jego jakości.
Nasze menu zmienia się wraz z nastaniem kolejnej pory roku – hołdujemy produktom polskim najwyższej jakości.
- PRZYSTAWKI / STARTERS
- ZUPY / SOUPS
- DANIA MĄCZNE / FLOUR DISHES
- JOSPER GRILL
- DODATKI / SIDE DISHES
- Napoje / Drinks
- Alkohol / Alcohol
Wszystkie dania przygotowane w piecu opalanym węglem drzewnym, podawane
z ziemniakami wędzonymi oraz selekcją sałat.
All dishes prepared in a charcoal oven, served with smoked potatoes
and a selection of salads.
Sos do wyboru : pieprzowy, bearnaise, chimichurri
Sauce to choose from: pepper, bearnaise, chimichurri