team-member-img

Robert Koczwara

Chef

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Fiorentiny czyli Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia w 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w MSHG: Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

team-member-img

Grzegorz Przebinda

Sous Chef

Jego przygoda z branżą rozpoczęła się w 2005 roku. Do Fiorentiny trafił z polecenia znajomego, wcześniej pracował z Robertem Koczwarą w restauracji Mamma Mia. W wolnych chwilach interesuje się sportem i szybkimi samochodami. Najbardziej relaksuje się przy muzyce i naturze. Uważa, że w zawodzie sous szefa umie motywować ludzi do działania, zarządzać zespołem i przekazywać swoją wiedzę.

team-member-img

Karolina Kostiuczuk

Manager

Pracę w gastronomii zaczęła w 2007 r. Wolne chwile lubi spędzać w górach. Do działania najbardziej motywuje ją chęć osiągnięcia postawionych sobie celów. Z pracy z ludźmi czerpie radość i dobrą energię.

team-member-img

Kinga Matela

Manager

Z Restauracjami z grupy MSHG związana jest od 2018 roku. Uwielbia podróże, a jej pasją jest florystyka. Kinga jest estetką, a w pracy najbardziej lubi możliwość nawiązania nowych znajomości. Ceni sobie wzajemny szacunek.