team-member-img

Robert Koczwara

Chef

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Fiorentiny czyli Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia w 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w MSHG: Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

team-member-img

Grzegorz Przebinda

Sous Chef

Jego przygoda z branżą rozpoczęła się w 2005 roku. Do Fiorentiny trafił z polecenia znajomego, wcześniej pracował z Robertem Koczwarą w restauracji Mamma Mia. W wolnych chwilach interesuje się sportem i szybkimi samochodami. Najbardziej relaksuje się przy muzyce i naturze. Uważa, że w zawodzie sous szefa umie motywować ludzi do działania, zarządzać zespołem i przekazywać swoją wiedzę.

team-member-img

Karolina Kostiuczuk

Manager

Pracę w gastronomii zaczęła w 2007 r. Wolne chwile lubi spędzać w górach. Do działania najbardziej motywuje ją chęć osiągnięcia postawionych sobie celów. Z pracy z ludźmi czerpie radość i dobrą energię.

team-member-img

Michał Banakowicz

Manager

Kreator i podróżnik. Przygodę z MSHG rozpoczął w restauracji La Grande Mamma, a potem także w restauracji La Campana, gdzie odkrył zamiłowanie do wina. Poza gastronomią jest pasjonatem podróży. Zwiedził między innymi Sri Lankę, Singapur, Malezję, Tajlandię i Filipiny. Uwielbia poznawanie nowych kultur i ciekawych ludzi. Poza podróżami lubi eksperymentować w kuchni: uwielbia street food z regionów Tajlandii i Włoch. Wolny czas spędza z rodziną i przyjaciółmi. W sytuacjach kryzysowych dopasowuje się do danej sytuacji i reaguje na bieżące potrzeby. Szuka rozwiązań i docieka. Nastawiony jest na ludzi i budowanie harmonii i zrozumienia w zespole. Największą motywacją jest dla niego uśmiech zadowolonego zespołu oraz Gości.