team-member-img

Robert Koczwara

Chef

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

team-member-img

Paweł Parda

Sous Chef

Doświadczenie zdobywał w najlepszych krakowskich restauracjach, a także w szwajcarskiej Genewie. Pasjonuje się kuchnią polską i francuską w nowoczesnej odsłonie. Współpracował i przyjaźnił się ze światowym sławy szefem kuchni Fabrice Boulahouache. Jego motto gastronomicznie to „szanuj produkt a odda Ci z podwójną siłą”. W wolnym czasie łowi ryby i gra w szachy.

team-member-img

Iga Jużyk

Manager

Uwielbia pracę w zespole. Zapalona fanka crossfitu, architektury i podróży. Jej przygoda z gastronomią wzrastała przez lata, dzięki czemu goście mogą doświadczyć najwyższego standardu opieki i obsługi w restauracji Fiorentina. Jej niezawodny urok i dbałość o szczegóły są znane w całym Krakowie i cieszą naszych gości.

team-member-img

Maciej Feherpataky

Manager

Pracuje w gastronomi od 18 roku życia. Wielbiciel kraftowego piwa i czekolady. Niespełniony aktor teatralny. Ratownik medyczny i starszy ratownik morski z kilkuletnim doświadczeniem. Właśnie rozpoczął przygodę sommelierską. W przyszłości planuje założyć własną winnicę i farmę świń mangalica, gdyż kocha mięso. Biegle włada angielskim i hiszpańskim.