team-member-img

Robert Koczwara

Chef

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

team-member-img

Grzegorz Przebinda

Sous Chef

Jego  przygoda z branżą rozpoczęła się 12 lat temu. Do Fiorentiny trafił z polecenia znajomego, wcześniej pracował z Robertem Koczwarą w restauracji w Mamma Mia. W wolnych chwilach interesuje się sportem i szybkimi samochodami. Najbardziej relaksuje się przy muzyce i naturze. Uważa, że w zawodzie sous szefa umie motywować ludzi do działania, zarządzać zespołem i przekazywać swoją wiedzę.

team-member-img

Martyna Przewlekły

Manager

Przygodę gastronomiczną rozpoczęła po 3 letniej karierze w korporacji, po tym czasie postawiła wszystko na jedną kartę i zaczęła zagłębiać się w branży gastronomicznej. Z grupą związana jeszcze od czasu zarządzania restauracją Boccanera. Do działania motywuje ją uśmiech na twarzy innych ludzi . W wolnych chwilach lubi podróżować oraz kibicować ukochanej drużynie siatkarskiej PGE Skra Bełchatów. W pracy z zespole najważniejszy jest dla niej wzajemny szacunek do drugiego człowieka oraz ludzie, którzy potrafią stworzyć najlepszy zespół: silniejszy niż poszczególne jednostki.

team-member-img

Michał Banakowicz

Manager

Kreator i podróżnik. Przygodę z grupą MSHG rozpoczął w restauracji La Grande Mamma, a potem także w restauracji La Campana, gdzie odkrył zamiłowanie do wina. Poza gastronomią jest pasjonatem podróży. Zwiedził między innymi Sri Lankę, Singapur, Malezję, Tajlandię i Filipiny. Uwielbia poznawanie nowych kultur i ciekawych ludzi. Poza podróżami lubi eksperymentować w kuchni: uwielbia street food z regionów Tajlandii i Włoch. Wolny czas spędza z rodziną i przyjaciółmi. W sytuacjach kryzysowych dopasowuje się do danej sytuacji i reaguje na bieżące potrzeby. Szuka rozwiązań i docieka. Nastawiony jest na ludzi i budowaniu harmonii i zrozumienia w zespole. Największym motywatorem dla niego jest uśmiech zadowolonego zespołu oraz Gości.