team-member-img

Robert Koczwara

chef

Z gastronomią związany jest od 1995 roku. Specjalizuje się w kuchni włoskiej, uczestniczył w licznych stażach i szkoleniach we Włoszech, m.in. w Piemoncie i Toskanii. Pierwszą, siostrzaną restaurację Trattoria Mamma Mia współtworzył od momentu otwarcia – 2006 roku. W kolejnych latach odpowiadał za szkolenie szefów kuchni nowych restauracji w grupie: restauracji Bianca, Boscaiola, La Grande Mamma i The Spaghetti. Zapytany o definicję idealnego szefa kuchni – wskazuje pracowitość, sumienność i zaangażowanie. Prywatnie miłośnik podróży, bezgranicznie oddany swoim dzieciom, z którymi uwielbia spędzać czas.

team-member-img

Paweł Parda

szef zmiany

Doświadczenie zdobywał w najlepszych krakowskich restauracjach, a także w szwajcarskiej Genewie. Pasjonuje się kuchnią polską i francuską w nowoczesnej odsłonie. Współpracował i przyjaźnił się ze światowym sławy szefem kuchni Fabrice Boulahouache. Jego motto gastronomicznie to „szanuj produkt a odda Ci z podwójną siłą”. W wolnym czasie łowi ryby i gra w szachy.

team-member-img

Kaja Dylska

manager

Praca z ludźmi to jej żywioł. Jak sama twierdzi w gastronomii znalazła się z wyboru, nie z przypadku. Absolwentka psychologii w biznesie, sensem jej pracy jest stworzenie zgranego i zmotywowanego zespołu. Ma w sobie dużo optymizmu i cierpliwości dla innych. W wolnych chwilach oddaje się swoim pasjom którymi są paintball, snowboard czy czas spędzony wysoko w górach. Fanka ostrych brzmień.

team-member-img

Maciej Feherpataky

manager

Pracuje w gastronomi od 18 roku życia. Wielbiciel kraftowego piwa i czekolady. Niespełniony aktor teatralny. Ratownik medyczny i starszy ratownik morski z kilkuletnim doświadczeniem. Właśnie rozpoczął przygodę sommelierską. W przyszłości planuje założyć własną winnicę i farmę świń mangalica, gdyż kocha mięso. Biegle włada angielskim i hiszpańskim.